Lokalbolig

Ejendomsmæglerkæden Lokalbolig har 56 butikker i Danmark. De fleste Lokalbolig-butikker ligger fysisk placeret på Sjælland og i nærheden af København. Men du finder også Lokalbolig-butikker i landets øvrige store byer samt i enkelte andre byer på Fyn og i Jylland.

Når du træder ind ad døren hos din lokale Lokalbolig-butik, vil du blive mødt af en af de i alt 246 medarbejdere, som er ansat i ejendomsmæglerkæden. Og som boligsælger vil det være netop disse medarbejdere, som du får en dialog med.

Derudover er nogle af Lokalboligs ejendomsmæglere uddannede købermæglere, hvilket vil sige, at de er certificeret til at vejlede boligkøbere og gennemgå købsaftale og de tilhørende dokumenter.

Lokalbolig har sit hovedsæde i Hillerød. Her sidder blandt andet den administrerende direktør for Lokalbolig, som er ejendomsmægler og valuar, Christian M. Andersen.

Derudover spiller hovedsædet for Lokalbolig en vigtig rolle i forhold til at være bindeled mellem de enkelte ejendomsmæglere, der befinder sig lokalt ude i byerne, og Lokalboligs ejer.

Lokalbolig er ejet af Handelsbanken og de enkelte ejendomsmæglere i Lokalbolig. Og derfor er der udover de daglige opgaver med vurdering af boliger, boligsalg og lignende også en række centrale opgaver, som løses i Hillerød.

Fra Lokalbanken i Hillerød til Lokalbolig

Det er ikke uden grund, at Lokalboligs hovedsæde ligger i Hillerød. Det var nemlig her, at virksomheden blev skabt. Det skete i 2001, da de daværende Lokalbanken i Nordsjælland gik sammen med en ejendomsmægler fra Hillerød og fik lagt de første byggesten til firmaet Lokalbolig.

Siden er forretningen udvidet og tæller som før nævnt i dag {agentcount} fysiske ejendomsmæglerbutikker.

I hver enkelt butik arbejder de enkelte ejendomsmæglere fra Lokalbolig primært med at sælge huse, ejerlejligheder og sommerhuse for privatpersoner. Men Lokalbolig har også ejendomsmæglere, som har specialiseret sig i projektsalg.

Overvejer du at sælge din bolig, og vil du gerne finde frem til den Lokalbolig, som ligger tættest på dig, kan du gøre netop det i listen herunder.

For privatpersoner vil det være mødet med den enkelte lokale ejendomsmægler fra Lokalbolig, der får betydning i din købs- eller salgsproces. Men er du interesseret i de øvrige forhold om Lokalbolig-kæden, får du her et par supplerende oplysninger:

  • Lokalbolig er knyttet til DSEmæglere, som er sammenslutningen Danske Selvstændige Ejendomsmæglere.
  • Lokalboligs administrerende direktør, Christian M. Andersen sidder i Boligsidens bestyrelse som repræsentant for DSE.