Danbolig

Ejendomsmæglerkæden Danbolig blev skabt tilbage i 1989.

I dag har Danbolig 151 selvstændige butikker rundt omkring i landet. Og her arbejder cirka 380 ejendomsmæglere. Men samlet er der cirka 700 medarbejdere beskæftiget i selskabet Danbolig A/S.

Danbolig er ejet af Nordea. Derfor samarbejder Danbolig også med Nordea både landsdækkende og lokalt, når der indgås bolighandler på de forskellige ejendomsmæglerkontorer.

Danboligs ejendomsmæglere arbejder med de private kunder, som skal sælge et hus eller en lejlighed. Samtidig udgøres en del af Danboligs forretning også af projektsalget, hvor det er helt nybyggede boliger, der skal sælges.

Samtidig har Danbolig også ejendomsmæglere ansat, som har specialiseret sig i erhvervsejendomme, og som derfor står for salg og formidling af disse. Både i forhold til investeringsejendomme og lokaler til erhvervsmæssig brug. Danbolig har af samme årsag syv erhvervscentre, der ligger rundt om i Danmark.

Nedenunder kan du se alle de butikker, som er knyttet til Danbolig i mange af landets byer.

For langt de fleste vil det være mødet med den lokale Danbolig-ejendomsmægler, der er interessant.

Det møde finder sted, når du skal sælge din bolig og får besøg af en af Danboligs ejendomsmæglere for at få vurderet din bolig. Eller når du som potentiel køber får fremvist en af de boliger, som Danbolig har til salg. Desuden har Danbolig også køberrådgivere ansat, som hjælper boligkøberen igennem købeprocessen.

Hvis du er interesseret i de øvrige forhold om Danbolig-kæden, får du her et par supplerende oplysninger:

  • Alle butikker og de ansatte ejendomsmæglere i Danbolig er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.
  • Det er Per Bie, der er administrerende direktør for Danbolig.