Indtast vej, stednavn, område, by, postnr., kommune eller landsdel
Søg

Boligsidens privatlivspolitik

Deklaration af Boligsidens brug af cookies

Oversigt:
1.Generelt
2.Cookies?
2.1Hvad er en cookie?
2.2I hvor lang tid opbevares cookies?
2.3Hvordan undgår jeg cookies?
2.4Hvad cookies bruges til på vores websites?
2.5Cookies fra vores samarbejdspartnere
2.6Gemius (trafikmåling)
3.Privatlivspolitik
3.1Private oplysninger
3.2Informationsdeling
4.Brug af personoplysninger
4.1Kontakt vedr. personoplysninger
4.2Beskyttelse af personoplysninger
5.Nyhedsbreve, konkurrencer og særlige tilbud

1.Generelt

Dette website udbydes af:

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 7027 4999
Email: kontakt@boligsiden.dk

Når du besøger websitet, indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Boligsiden forpligtiger sig til at overholde de af Foreningen af Danske Interaktive Medier til enhver tid fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondata.

2.Cookies

Når du besøger et eller flere af Boligsidens websites modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker dette, kan du under punkt 2.3 få en vejledning om, hvordan du – helt eller delvist – undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

2.1Hvad er en Cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

2.2I hvor lang tid opbevares cookies?

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret i højst 6 måneder fra sidste gang, du var inde på et af vores websites. Hver gang du genbesøger et af vores websites, forlænges perioden. De pågældende cookies opbevares derfor i 6 måneder fra dit seneste besøg på et af vores websites.

2.3Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Klik på den relevante browser for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles:

Hvis du har en browser, der ikke er nævnt ovenfor, beder vi dig gøre os opmærksomme på dette på post@boligsiden.dk, hvorefter vi vil tilføje en vejledning vedrørende denne browser. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc. Søg efter "cookies".

2.4Hvad bruges cookies til på vores websites?

Når du søger på boligsiden.dk indsamles oplysninger, der husker dit Boligsiden-login og dine søgninger. Boligsiden anvender cookies til at personalisere din navigation, således at dine indstillingerne er de samme, næste gang du søger på boligsiden.

Vi bruger også cookies til at levere målrettede online-annoncer på andre sites. Det samme gør sig gældende i forbindelse med spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende. Ved alle reklameformater registrerer vi, om du klikker på de leverede annoncer.

2.5Cookies fra vores samarbejdspartnere

Boligsiden anvender cookies fra samarbejdspartnere (tredjeparts-cookies), der sender cookies via vores websites og har adgang til oplysninger indsamlet via cookies sendt fra vores websites.

Boligsiden anvender cookies fra følgende tredjepart:

TredjepartFormål
AddThisMarketing
AdformMarketing
Adobe SiteCatalystTrafikmåling
DataXuMarketing
DoubleClickMarketing
EmediateMarketing
EnreachMarketing
Facebook Social PluginsDrift
Google AdsenseMarketing
Google Adwords RemarketingMarketing
Google Classic Analytics (ga.js)Trafikmåling
Google MapsDrift
Google Tag ManagerTrafikmåling
Google Universal Analytics (analytics.js)Trafikmåling
PooldaddyDrift
Rubicon ProjectMarketing
ScorecardResearchMarketing
SurveymonkeyDrift

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.6Gemius (trafikmåling)

Websites anvender cookies fra Gemius, der registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige websites. Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven, ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver ikke oplysninger om de enkelte personers internetadfærd, men kun i samlet form.

Gemius registrerer ikke personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, hvilket sker i forbindelse med udfyldelse af spørgeskemaer. Læs mere om persondata i Gemius Audience.

Du kan fravælge at indgå i Gemius målingen her: http://optout.hit.gemius.pl/removeDK.php

3.Privatlivspolitik

Følgende privatlivspolitik gælder for brugen af boligsiden.dk og undersider.

3.1Private oplysninger

Personlige data, der knytter sig til dit Boligsiden-login, vil blive behandlet yderst seriøst. Ved mistanke om misbrug, chikane, kriminelle aktiviteter og lignende vil Boligsiden imidlertid kunne videregive oplysningerne til politiet.

De oplysninger, du har afgivet om dig selv – for eksempel dit navn, din adresse eller dit telefonnummer – beskyttes i overensstemmelse med persondataloven. Alle anbefalinger fra Datatilsynet og FDIM følges nøje.

Når du anvender Boligsiden.dk logges løbende oplysninger omkring din brug. Det primære formål med dette er intern analyse, hvilket løbende giver os mulighed for at forbedre oplevelsen for vores brugere.

Hertil gemmes informationer om samtykke i op til 12 måned. Det primære formål med dette er juridisk dokumentation.

3.2Informationsdeling

Boligsiden sælger eller videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. Boligsiden videregiver kun dine oplysninger til samarbejdspartnere i tilfælde, hvor det er nødvendigt for at kunne levere de produkter eller oplysninger, du har bedt om.

Hertil er der tilfælde, hvor vi videregiver information omkring anvendelse af Boligsiden.dk til samarbejdspartnere. Dog vil dette aldrig være personlige informationer.

4.Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

4.1Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Boligsiden, skal du rette henvendelse på post@boligsiden.dk eller telefon 7027 4999. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

4.2Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

5.Nyhedsbreve, konkurrencer og særlige tilbud

Ud over regelmæssige nyhedsbreve har vi fra tid til anden konkurrencer eller særlige tilbud på boligsiden.dk og vi indsamler i denne forbindelse typisk navn og e-mail adresse. Hvis denne information deles med andre virksomheder vil dette klart fremgå af konkurrencen/tilbuddet. Det kan være en forudsætning for deltagelse, at du accepterer, at Boligsiden eller andre må kontakte dig efterfølgende. Dette vil tydeligt fremgå af konkurrencen/tilbuddet. Deltagelse i konkurrencer og særlige tilbud er altid frivillig.