Hvad koster boligen?

Palæ i eksklusive Vedbæk

Hvad koster 28 værelser fordelt på 901 kvadratmeter palæ i det eksklusive Vedbæk nord for København? Det bliver ikke nemmere at vurdere, når vi fortæller, at ejendommen er gennemrenoveret fra kælder til kvist. De er sågar sat nye tagrender i kobber op og lavet ny P-kælder med plads til 14-16 biler. Med til villaen hører over 2.500 kvadratmeter privat grund og brugsret til en 4.000 kvadratmeter stor park, der ligger direkte ud til Øresund. Der er desuden uhindret udsigt til vandet fra alle plan. Og så er der naturligvis både vinkælder, fitnessrum og en afdeling til au pair. Der er ikke bopælspligt på huset, som dermed kan bruges til firmadomicil eller blandet bolig og erhverv.

Det dyreste hus i Danmark er Vedbæk Strandvej 328. Foto: Home
Correct! Wrong!

100 kvadratmeter øbolig

På Jegindø i Thyholm ligger denne ejendom på knap 100 kvadratmeter fordelt på fire værelser. Huset ligger tæt på havnen og giver mulighed for fiskeri og egen bådplads. Der er cirka fem minutters kørsel til stationsbyen Hvidbjerg, hvor der er indkøb, skole og daginstitutioner. Jegindø er landfast med Thyholm, og der er 20 minutter i bil til Struer. Huset trænger til en ansigtsløftning, men der er gode muligheder for at skabe nogle fine rammer, hvis du drømmer om udsigt til marker og under én kilometer til vandet.

Foto: EDC
Correct! Wrong!

Studiebolig i Aarhus

I Aarhus er der rift om de små lejligheder, som kan betales på studiebudget. I Åparken centralt beliggende nær centrum bag Ceres Byen og VIA er der lige nu en etværelses lejlighed til salg. Her får du 32 kvadratmeter indrettet med integreret køkken i værelset, rummeligt badeværelse med separat bruseniche og fransk altan. Til ejendommen, der er opført i 1991, hører et vaskeri, cykelparkering og fællesrum, som kan lejes. Derudover er der gratis parkering til beboere og deres gæster.

Foto: Nybolig
Correct! Wrong!

Husbåd i Vestjylland

Udsigt til vandet koster, men hvor meget? Med denne fritidsbolig kommer du ikke tættere på vandet, idet den helt bogstaveligt flyder i havnen i vestjyske Hvide Sande. Husbåden har et boligareal på 104 kvadratmeter, og ud over køkken, to soveværelser, sauna og to badeværelser, hvoraf det ene er med spa, får du en stue med udgang til en terrasse, hvorfra du kan nyde panoramaudsigten over Ringkøbing Fjord. Der er desuden en lukket terrasse på 1. sal. Hvide Sande er god for smuk natur, ideelle muligheder for fiskeri og masser af vandsport. Den nuværende ejer har gennem Feriepartner Hvide Sande haft lejeindtægter på 148.000 kroner i 2018.

Foto: EDC
Correct! Wrong!

Panoramaudsigt til Svendborg Sund

Sjælendt udbudt beliggenhed på Thurø med syd/vestvendt kuperet og terrænforskudt grund på over 2.000 kvadratmeter. Der er flot panoramaudsigt fra alle husets primære rum til Svendborg Sund – der er med andre ord tale om lidt af en sydfynsk perle. Ejendommen rummer 108 boligkvadratmeter, ligeså stor kælder samt en garage på 30 kvadratmeter. Der er fem værelser i huset, men mulighed for at modernisere kælderen og dermed maksimere pladsen i underetagen. Grunden er velegnet til udstykning/opdeling af to enheder.

Foto: Bernd Mittelsdorf
Correct! Wrong!

Hvad koster boligen?
Resultat

 

Kan du lide det, du læser? Få de vigtigste nyheder med vores nyhedsbrev, der udkommer to gange om måneden. Tilmeld dig i dag.