Se, hvilke spøgelseshuse fra før 1700-tallet, der nu er til salg

Foto: Boligsiden

Hvis du ønsker et hjem, som er hjemsøgt af historie, kan du med fordel bosætte dig i en ældre ejendom, hvor et utal af skæbner har boet før dig. I anledningen af Halloween har Boligsiden her samlet nogle af de ældste boliger, der lige nu er til salg, hvor du måske får spøgelser med i købet.

Kalenderen skriver 31. oktober, hvilket betyder, at dagen står i uhyggens tegn.

I dag er det nemlig Halloween, hvor gys og gru får frit spil, og hvor vi hylder at lade os skræmme af det okkulte, det mystiske og det overnaturlige.

Hører du til en af dem, der fejrer højtiden med græskar, udklædning og uhyggelig udsmykning, så påskønner du måske også tanken om et vaskeægte spøgelseshus.

Et spøgelseshus, som i klassisk forstand er af ældre dato, og derfor har gennemlevet et utal af skæbner. Skæbner, som måske har uafklarede sager her på jord, og derfor er forvist til at hjemsøge ejendommen i tid og al evighed.

I anledningen af Halloween har Boligsiden her samlet en liste over de boliger, der lige nu er til salg, og som formentlig gemmer på et hav af fortællinger om de mange levede liv, der har boet der gennem tiden, og som måske stadig spøger inden for hjemmets murer.

Ud fra idéen om, at jo ældre boligen er, desto flere skæbner og hændelser har boligen været vidne til, har vi tilladt os at lave en kortslutning om, at der derfor måske også er større sandsynlighed for spøgelser i de absolut ældste boliger til salg, hvis man da tror på den slags.

Så drømmer du om et hjemsøgt hus fyldt med historie og mystik, kan du med fordel dykke ned i listen, hvor samtlige huse er opført før 1700-tallet, og hvor nogle iblandt måske gemmer på genfærd.

Klik her og se, hvilke potentielle spøgelseshuse, der nu er til salg.