Når Kong Vinter også lægger sig som en snedyne over dit vejnavn

Sommerhus til salg på Snebollevej i Væggerlæse. Foto: Realmæglerne
Sommerhus til salg på Snebollevej i Væggerløse. Foto: Realmæglerne
Skrevet af Simon Møbjerg Sørensen
Journalist
GEM ARTIKEL    Udbud   19. februar 2021   ·   3 MIN

Det er populært at opkalde veje efter noget årstidsbestemt. Lige nu kan du for eksempel rykke ind på Vintervej, kælkebakkevej eller hvis det skal være lidt frækt, Snebollevej.

Den seneste tid har Kong Vinter indtaget Danmark med frostgrader, frosne søer, kælkemateriale og mænd og koner af sne. Og nu hvor sneen mange steder i landet er omdannet til sjap, og der ikke længere må skøjtes på mange søer, må mange danskere bruge det sidste af vinterferien indendørs.

Heldigvis har Boligsiden et katalog på mange tusinde boliger, som du kan browse rundt i, hvis du ikke gider tjekke Facebook og Instagram igen-igen. Og faktisk er der rigtig mange boliger på markedet, der kan få dig til at tænke tilbage på kælketurene tidligere på ugen.

Du kan for eksempel købe huset, der er til salg på Kælkebakkevej i Silkeborg.

Villa

Kælkebakkevej 3

8600 Silkeborg
Kontantpris 3.195.000 kr.

”Vi kender alle sammen de vejnavne, der giver associationer til en særlig følelse, oplevelse eller stemning. Tænk lige på navnet Kælkebakkevej et øjeblik. Kommer der noget? Og er tankerne positive? Det er de hos mig,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden, og fortsætter:

”Mange boligkvarterer har valgt vejnavne ud fra et tema, der kan gøre noget forskelligt for hver enkelt beboer. Det kan være, vejene er opkaldt efter fugle, blomster, kendte danskere eller årstider. Og hvad vil være mere passende lige nu end at rykke ind på Vintervej? Vi har fundet huse til salg på Vintervej i Charlottenlund og Faxe Ladeplads, der på trods af det fælles vejnavn er to vidt forskellige huse – ikke mindst prismæssigt.”

Villa

Vintervej 4

2920 Charlottenlund
Kontantpris 11.495.000 kr.

Skal det lyde koldere end Vintervej, så køb hus på Isfuglen i Randers eller Island i Egernsund.

Rækkehus

Isfuglen 3

8940 Randers SV
Kontantpris 2.295.000 kr.
Rækkehus

Isfuglen 5

8940 Randers SV
Kontantpris 2.250.000 kr.
Helårsgrund

Island 1

6320 Egernsund
Kontantpris 220.000 kr.
Helårsgrund

Island 23

6320 Egernsund
Kontantpris 250.000 kr.

Og skal det være koldere endnu, så forestil dig, hvad der kan ske på Snebollevej i Væggerløse…

Fritidsbolig

Snebollevej 6

4873 Væggerløse
Kontantpris 1.050.000 kr.

Når du er klar til at få varmen igen

Hvis du ikke lige tænder på is og minusgrader, giver boligmarkedet dig heldigvis også muligheden for at få varmen igen. Det kan være på Forårsvej i Esbjerg eller Sommervej i Bjæverskov.

Villa

Forårsvej 5

6705 Esbjerg Ø
Kontantpris 1.648.000 kr.
Fritidsbolig

Sommervej 1

4632 Bjæverskov
Kontantpris 895.000 kr.

Det kan også være, at du ikke kan vente på, at det bliver vinter igen, og at du derfor vil springe direkte til efteråret?

Villa

Efterårsvej 3

8600 Silkeborg
Kontantpris 3.695.000 kr.

”Mange har helt sikkert en favoritårstid, en fugl de holder særligt af, en yndlingsblomst, eller en kendt dansker de beundrer meget. Et boligkøb er følelser og fornemmelser. Det kan et lækkert vejnavn være med til at fremkalde og måske endda sikre kimen til den forelskelse, der kan føre til et boligkøb?”

Kategorier

Udbud

Emner