Dansk band indspiller nyt album i ’Mads Skjerns’ hus i Holte

Villaen her på Dronninggårds Alle 80A er til salg og har en særlig historie bag sig. Foto: Claus Borg & Partner
Anne Dahl Kristensen
PR- og kommunikations-medarbejder
Skrevet af Anne Dahl Kristensen
PR- og kommunikations-medarbejder
GEM ARTIKEL    Boligsøgning   20. februar 2020   ·   2 MIN

Den aktuelt udbudte villa på Dronninggårds Allé 80A i Holte har efterhånden en noget særlig historie bag sig. Villaen har tidligere været brugt i tv-serien Matador, og nu udgør den det midlertidige hjem for bandet Scarlet Pleasure.

Den historiske villa Egehøj på Dronninggårds Allé i Holte er endnu engang landet i rampelyset. Mange vil kunne genkende facaden på den 440 kvadratmeter store villa fra den folkekære tv-serie Matador, hvor huset figurerede som Mads og Ingeborg Skjerns hjem.

I det virkelige liv har villaen igennem flere generationer været ejet af familien Øvlisen og Hallas-Møller, der står bag medicingiganten Novo Nordisk. Men villaen blev sat til salg for snart et år siden, og den står i øjeblikket udbudt til den nette sum af 42,5 millioner kroner.

Huset har dog ikke stået ubeboet hen, imens det venter på sin fremtidige ejer. I forbindelse med indspilningen af deres andet album, er det danske band Scarlet Pleasure nemlig rykket midlertidigt ind i den ikoniske villa i Holte.

Ud over det ordinære

Alt er dog ikke, som det plejer på den mondæne og eftertragtede adresse i Holte. For at styrke den kreative proces har den danske design duo Lumière Bricoleur været på banen, fremgår det af en pressemeddelelse fra selv samme firma.

De har stået for opgaven med at indrette boligen i et udtryk, der er fordrende for det danske bands kreativitet.

”Det primære fokus har været de tre majestætiske stuer, der ligger i forlængelse, alle med udsigt til Furesøen. Hver stue har sin egen distinkte kvalitet, hvor vi har arbejdet med kontraster – eksempelvis ved at indføre en motorcykel midt i spisestuen. Det handler om at sætte en stemning, der strækker sig ud over det ordinære, hvilket taler ind i Scarlet Pleasures univers, hvor den magiske realisme sidder i førersædet,” fortæller Nikoline Henningsen, medstifter af Lumière Bricoleur i pressemeddelelsen.

Den kreative proces er nu afsluttet, og villaen er igen klar til at tage imod de fremtidige ejere.

Tiltaler den allerede unikke historie i villaen dig, og har du lyst til selv at skrive næste kapitel i netop den bolighistorie, kan du se meget mere af boligen her:

Villa

Dronninggårds Alle 80A

2840 Holte
Kontantpris 42.500.000 kr.
  • Areal
    440 m²
  • Vær.
    12
  • M²-pris
    84.325 kr.

 

Kan du lide det, du læser? Få de vigtigste nyheder med vores nyhedsbrev, der udkommer to gange om måneden. Tilmeld dig i dag.