Det uhyggelige boligmarked: Skræmmende adresser og chokerende priser

Det er halloween, og Boligsiden præsenterer i dag de skræmmende sider af boligmarkedet. Foto: Ehud Neuhaus/Unsplash
Anne Dahl Kristensen
PR- og kommunikations-medarbejder
Skrevet af Anne Dahl Kristensen
PR- og kommunikations-medarbejder
GEM ARTIKEL    Bolighandel   31. oktober 2019   ·   3 MIN

I dag kan du mange steder ikke gå på gaden uden at blive mødt af en zombie, et blodigt skelet eller andre gruopvækkende skikkelser. Det er halloween, og på Boligsiden er vi også rykket i det uhyggelige hjørne. Vi præsenterer her flere af boligmarkedets skræmmende sider.

Rundt omkring i de danske hjem er i de seneste uger gjort store forberedelser til dagens store kulmination i uhygge. Det er halloween, og orange græskarmænd troner i landets indkørsler. Klar til at byde sliksøgende børn velkommen. Flere steder endda side om side med kranier, zombier og andre uhyggelige skabninger.

Her på Boligsiden rykker vi for en stund også i det uhyggelige hjørne. Vi har set nærmere på nogle af de mest uhyggelige kroge af boligmarkedet.

De skræmmende adresser

Vi begynder med beliggenheden. For er du til gys og gru, har du mulighed for at købe et sommerhus på selveste Dødningebakken i Kandestederne ved Skagen. Her er der med andre ord en oplagt mulighed for at invitere til den perfekte halloween-fest i efterårets mørke omgivet af det brusende hav og øde natur.

Der er aktuelt tre sommerhuse samt en grund til salg på Dødningebakken. Se dem her:

Fritidsbolig

Dødningebakken 57

9990 Skagen
Kontantpris 2.795.000 kr.
Fritidsbolig

Dødningebakken 3

9990 Skagen
Kontantpris 3.395.000 kr.
Fritidsgrund

Dødningebakken 5

9990 Skagen
Kontantpris 1.195.000 kr.
Fritidsbolig

Dødningebakken 8

9990 Skagen
Kontantpris 1.950.000 kr.

Hvis vi bliver i det dunkle hjørne, er der også mulighed for at købe en landejendom på Mørkevej i Rønde. Her er der god plads til at invitere til en stor halloweenfest, når dag bliver til nat på Mørkevej.

Se boligen her:

Landejendom

Mørkevej 1

8410 Rønde
Kontantpris 3.975.000 kr.

De uhyggeligt høje priser

På det aktuelle boligmarked finder vi også flere huse, der hører til i kategorien ”de mest skræmmende”. I hvert fald hvis vi udelukkende ser på prisen.

For seks-cifrede kvadratmeterpriser vil med al sandsynlighed virke skræmmende på de fleste boligkøbere. Men tør man bevæge sig ind på denne del af boligmarkedet, kvitteres der til gengæld også med masser af plads og luksuriøse rammer.

For eksempel får du for 195.000 kroner per kvadratmeter en yderst central placering med denne lejlighed på Købmagergade i København. Samtidig er der tale om en historisk ejendom, der foruden de luksuriøse rammer også rummer masser af anekdoter.

Ejerlejlighed

Købmagergade 13A, 2. th

1150 København K
Kontantpris 7.495.000 kr.

Se flere boliger med “skræmmende” høje kvadratmeterpriser her:

Villa

Søvej 8

2930 Klampenborg
Kontantpris 21.000.000 kr.
Villa

Skodsborg Strandvej 64

2942 Skodsborg
Kontantpris 21.500.000 kr.
Villa

Viggo Rothes Vej 32A

2920 Charlottenlund
Kontantpris 58.000.000 kr.

Uhhhhh: Energimærker, der chokerer

Bevæger vi os over i et andet hjørne af det uhyggelige boligmarked finder vi boliger, der har energimærker, som kan tage pusten fra mange.

Energimærkningen er et af de parametre, som mange boligkøbere vægter højt i disse klimatider. Derfor kan boliger med den laveste energimærkning i kategorien ”G” i første omgang skræmme boligkøberne væk.

Men det gode i netop denne henseende er, at man rent faktisk kan gøre noget ved problemstillingen og ændre på boligens energiforbrug. Samtidig byder boligerne med den laveste energimærkning ofte på andre goder.

Eksempelvis denne ejendom i Kjellerup, der byder på hele 475 kvadratmeter, historie og ikke mindst masser af natur. Har man mod på at investere tid og kræfter i bygningen, er det muligt at få den renovereret til en bedre energimærkning.

Villa

Vinderslevholmvej 57

8620 Kjellerup
Kontantpris 5.495.000 kr.
  • Areal
    475 m²
  • Vær.
    8
  • M²-pris
    11.169 kr.

Læs mere om energimærkningen, og om hvordan du kan tjekke, om du kan forbedre en boligs energimærkning i denne guide, som Boligsiden har lavet.

 

Kan du lide det, du læser? Få de vigtigste nyheder med vores nyhedsbrev, der udkommer to gange om måneden. Tilmeld dig i dag.