Her får du havudsigt i sommerhuset for under 1 million kroner

Sommerhus på Strandgårdsvej 14, 9690 Fjerritslev. Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen
Sommerhus på Strandgårdsvej 14, 9690 Fjerritslev. Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen
Skrevet af Simon Møbjerg Sørensen
Journalist
GEM ARTIKEL    Udbud   15. februar 2019   ·   2 MIN

Hvis du er fleksibel med beliggenhed, størrelse og stand, kan du få et sommerhus med havudsigt til under en million kroner. Se 10 gode bud her.

Drømmen om et billigt sommerhus med havudsigt er udgangspunktet for mange sommerhuskøbere, men når de begynder at se mere realistisk på deres øvrige krav om god beliggenhed, værelser til hele familien og en god stand, er det fristende at finde ekstra luft i budgettet eller helt droppe ideen om havudsigt.

”Det er typisk sådan, at når du begynder at se på sommerhus, så melder der sig hurtigt nye krav og ønsker til, hvordan det skal være, og hvor det skal ligge. Pludselig er den romantiserede drøm om et fristed langt væk fra wi-fi og cafeburgers blevet til et moderne sommerhus med bonede gulve, playstation og jacuzzi. Men vil du holde fast i din oprindelige ide, så gå på opdagelse i forslagene herunder og lad dig inspirere af dem,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Klikker du dig for eksempel ind på sommerhuset ved Grønnestrand i Fjerritslev (billedet), får du uspoleret havudsigt i første klitrække med sti til stranden og bænk i klitten.

”Lige nu er der lidt over 100 sommerhuse til salg til maksimalt en millioner kroner, hvor ordet havudsigt indgår i ejendomsmæglerens salgsopstilling, så der er nok at vælge mellem. Læg dog mærke til, at der kan være ret stor forskel på, hvor meget hav man egentlig kan se fra de enkelte sommerhuse. Vi har udvalgt 10, hvor havet ved nogle af dem nærmest kommer helt op på terrassen. Her er garanti for uspoleret natur og vindblæste efterårsdage,” siger Birgit Daetz.

Her kan du se alle de sommerhuse, der er til salg til maksimalt 1.000.000 kroner.

10 sommerhuse med havudsigt til under en 1 million kroner

Fritidsbolig

Rosenvej 56

8305 Samsø
Kontantpris 995.000 kr.

Kategorier

Udbud