10 huse der er værd at køre en time for

Nordre Strandvej 132 i Ålsgårde i Helsingør Kommune. Foto: DanboligNordre Strandvej 132 i Ålsgårde i Helsingør Kommune. Foto: Danbolig
Nordre Strandvej 132 i Ålsgårde i Helsingør Kommune. Foto: Danbolig
Skrevet af Simon Møbjerg Sørensen
Journalist
GEM ARTIKEL    Bolighandel   14. august 2018   ·   2 MIN

Arbejder du i byen, men gider du ikke de små betingelser i en lejlighed i centrum, er det måske noget for dig at rykke ud til ét af de huse, vi mener, der er værd at køre en time for.

Det kan føles trængt og småt at bo i en lille lejlighed, men har du drømmejobbet i én af landets største byer, så er de små betingelser et vilkår, du sikkert har lært at leve med.

Men måske drømmer du alligevel om et hus, mere plads og din egen haves græs mellem tæerne. Boligsiden.dk har taget et kig på huse, der ligger under en times bilkørsel fra landets fire største byer og fandt mange, der til overmål opfylder den slags behov.

”Du behøver ikke bo i de store byer for at arbejde i de store byer, og har du drømmen om at bo i et stort hus, er der rigtig mange muligheder inden for en times kørsel til København, Aarhus, Odense og Aalborg. Og du kan med garanti finde noget, der matcher din økonomi, for der er noget i alle prisklasser,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Find huse til salg til maksimalt fem millioner kroner her.

For at give dig et par eksempler på, hvad det kunne være, har vi udvalgt 10 ekstraordinært flotte huse, som vi mener, der er værd at køre en time for.

”Der er så god infrastruktur i Danmark, at du fra de fleste steder i landet kan komme til én af landets største byer ved at køre i maksimalt en time. For at inspirere dig har vi fundet 10 huse, som vi synes er værd at pendle til arbejde for at bo i. Lige nu er der mere end 35.000 huse til salg på Boligsiden.dk, og de 10 vi har valgt, er langtfra de eneste, der er værd at pendle for,” understreger Birgit Daetz.

Her er 10 huse, der er værd at køre en time for

De koster mindre end fem millioner kroner og ligger maksimalt en times kørsel fra én af landets største byer. Vil du tjekke, hvor lang tid det tager at køre fra en by til en bestemt bolig, kan du på boligens præsentationsside scrolle ned til kortet, hvor du kan indtaste rejsetid med bil, offentlig transport, gåben og cykel.

Maksimalt en times kørsel fra København

Maksimalt en times kørsel fra Aarhus

Maksimalt en times kørsel fra Odense

Villa

Elvira Madigans Vej 16

5700 Svendborg
Kontantpris 4.995.000 kr.
 • Areal
  200 m²
 • M²-pris
  18.500 kr.
Villa /

Hjortebjergvej 37

5463 Harndrup
Kontantpris 4.499.000 kr.
 • Areal
  138 m²
 • M²-pris
  24.319 kr.

Maksimalt en times kørsel fra Aalborg