Landidyl tæt på storbyerne: Se 12 Morten Korch-perler

Der findes et utal af idylliske landejendomme. På Kværkebyvej 73 i Ringsted ses en Morten Korch-perle uden lige. Foto: EDC
Stefanie Mather
PR- og kommunikations-medarbejder
Skrevet af Stefanie Mather
PR- og kommunikations-medarbejder
GEM ARTIKEL    Bolighandel   30. juni 2018   ·   2 MIN

Drømmer du om at skifte by- og lejlighedsliv ud med frisk luft, fuglekvidder og måske endda få plads til heste, grise, køer og får? Men frygter du samtidig, at du på landet bliver isoleret og får for langt på arbejde? Fortvivl ej. Boligsiden.dk har fundet 12 idylliske landejendomme, som maksimum ligger en times kørsel fra storbyen.

Intet slår følelsen af at blive vækket af glade, små sangfugle, der kvidrer på livet løs. Duften af nyslået græs er også svær at hamle op med, ligesom det ville være fantastisk med en kælegris og muligheden for en urtehave.

Desværre er der altid en bagside af medaljen, for hvad skal man opgive for at få alle disse fantastiske ting, tænker du måske?

Ikke ret meget. By- og lejlighedslivet, naturligvis. Men du behøver langt fra at sige jobbet op og blive landmand på fuldtid.

”Hvis du kan lære at se de positive sider af pendlerlivet, kan du nemt kombinere job i byen med landlig ro. Tiden i toget, bussen eller i bilen giver dig ro til at få læst, lyttet eller bare tænkt, og det er en luksus, de fleste travle mennesker ellers ikke får i hverdagen,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Få frihed og frisk luft

Boligsiden.dk har udvalgt 12 idylliske landejendomme, hvor det maksimalt tager 60 minutter at transportere sig til én af landets fire største byer. På den måde kan du få frihed og frisk luft, når du er hjemme uden at få alt for langt til arbejde.

Flere af ejendommene ville efterlade Morten Korch grøn af misundelse, og det bedste ved dem er, at de ikke engang koster en bondegård!

Se de fantastiske hjem her:

Maks en time fra København

Maks en time fra Aarhus

Maks en time fra Odense

Landejendom /

Assens Landevej 4

5471 Søndersø
Kontantpris 1.995.000 kr.
 • Areal
  261 m²
 • Vær.
  7
 • M²-pris
  5.573 kr.
Landejendom

Skovvangsvej 69

5560 Aarup
Kontantpris 2.750.000 kr.
 • Areal
  278 m²
 • Vær.
  10
 • M²-pris
  7.813 kr.

Maks en time fra Aalborg

Du kan selv gå på opdagelse i mange flere idylliske ejendomme her. Når du har fundet en, du er vild med, kan du let se, hvor langt du kan komme på 60 minutter via vores ’Rejsetid’-funktion.

Sådan gør du:

 1. Find en bolig, du er interesseret i
  2. Klik ind på boligpræsentationssiden på Boligsiden.dk (ikke hos mægleren)
  2. Scroll ned til ’Information om området’
  3. Tryk på ’Rejsetid’ nederst på kortet
  4. Vælg transporttype
  5. Vent et øjeblik
  6. Se, hvor langt du kan komme