I festhumør? 10 geniale huse med egen gildesal

Skal du holde fest? Det er de færreste, der har en smuk gammel lade som den på billedet, men mindre kan heldigvis også gøre det.  Foto: Sweet Ice Cream Photography on Unsplash
Skrevet af Ahn Line Woo Shing Hai
Journalist
GEM ARTIKEL    Boligindretning   21. april 2018   ·   2 MIN

Mangler du et sted at holde børnenes konfirmation eller din egen runde fødselsdag? Boligsiden.dk har fundet 10 huse med egen gildesal, så du kan feste helt uden at skulle forlade matriklen.

Vi kan godt blive enige om, at en rigtig god fest er noget af det bedste i livet, ikke sandt? Endnu bedre er det, hvis man kan slingre direkte i seng, når timerne bliver små, og det kniber med at holde øjnene åbne.

Og selvom det måske virker lidt old school, er tanken om at have sin helt egen gildesal, slet ikke så tosset. Uanset om du skal holde konfirmation, rund fødselsdag eller sølvbryllup, er det skønt at kunne samle venner og familie under samme tag – og så endda derhjemme, hvor væggene er spækket med minder.

I dag er det de færreste, der har et helt rum dedikeret til festlige arrangementer, og vi skal da også nogle årtier tilbage i tiden for at ramme perioden, hvor gildesalen for alvor hittede. Det betyder dog ikke, at det er svært at opstøve et hjem med plads til party. Tværtimod.

1.400 gildesale til salg

Laver man en søgning på ordet ’gildesal’ på Boligsiden.dk, er der knap 1.400 hits fordelt rundt omkring i hele landet.

”Boligtrendsene ændrer sig løbende. De fleste kan huske de gule vægge malet med svamp og skiftet til minimalistiske hvide vægge. Ligesom mange voksne vil kunne genkalde sig gildesalen fra deres ungdom. Den blev efterfulgt af hobbyrum med bordtennis, computerbord og en kondicykel i hjørnet. Men ligesom med tøjmoden vender det lidt kitschede nogle gange tilbage igen, og det har vi set i boligindretningen med hjemmebar i kælderen, og de store multirum, der eksempelvis kan danne ramme om familiens fester,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Boligsiden.dk har samlet 10 dejlige villaer med egen gildesal. Se dem herunder.

10 villaer med gildesal

Villa

Bøgely 20

6100 Haderslev
Kontantpris 4.995.000 kr.
 • Areal
  436 m²
 • Vær.
  6
 • M²-pris
  10.132 kr.
Villa

Vesterbyvej 15A

8722 Hedensted
Kontantpris 6.985.000 kr.
 • Areal
  244 m²
 • Vær.
  8
 • M²-pris
  24.946 kr.

Vil du se flere boliger med plads til fest på matriklen? Klik her for at få det fulde overblik over huse med gildesal, der er til salg lige nu.

Kategorier

Boligindretning