Quiz: Hvor godt kender du det danske boligmarked?

København (Foto: Boligsiden.dk)
Skrevet af Ahn Line Woo Shing Hai
Journalist
GEM ARTIKEL    Quiz   26. oktober 2017   ·   1 MIN

Har du styr på kvadratmeterpriser og årets vildeste bolighandel? Boligsiden.dk har samlet 15 spørgsmål, der tester din viden om boligmarkedet. Tag testen her.

Året har indtil videre været en stærk cocktail af stigende boligpriser i byerne og begyndende snak om boligboble. Samtidig har det også været en periode, hvor prisstigningerne er nået længere ud i landet. Særligt priserne på Sjælland er steget som en konsekvens af de høje kvadratmeterpriser i København.

De seneste mange måneder har dog alligevel været gunstige for mange boligkøbere. Renten er på det laveste niveau i mange år, og nye regler for realkreditlån har desuden gjort det billigere at anskaffe sig et sommerhus for lånte penge.

Samtidig begynder markedet for villaer og rækkehuse at flade ud prismæssigt. Fra august til september faldt den gennemsnitlige kvadratmeterpris for hele landet endda en halv procent. Men hvordan står det ellers til med boligpriserne – og hvor stor er din viden om boligmarkedet egentlig?

Tag testen her:

Kategorier

Quiz

 

Kan du lide det, du læser? Få de vigtigste nyheder med vores nyhedsbrev, der udkommer to gange om måneden. Tilmeld dig i dag.