Ny inspiration til dig og din bolig

trendy-spisestue. Houzz
Skrevet af Anne Sophie Bertram
GEM ARTIKEL    Arkitekt   13. juni 2016   ·   2 MIN

Boligsiden.dk har fået sit eget inspirationsunivers, der bugner af muligheder og løsninger inden for om- og tilbygning af dit allerede indkøbte drømmehjem.

I Boligsidens inspirationsunivers kan du ved at bladre rundt blandt de mange cases finde inspiration til små og store ændringer, der måske kan gøre dit eget hjem endnu mere smukt, rummeligt, praktisk eller funktionelt.

Du behøver ikke flytte for at få det perfekte hjem

I jagten på drømmehjemmet er der ofte nogle ønsker, der må rykkes ned på prioritetslisten til fordel for andre. Måske er huset ikke i forvejen udstyret med det store spisekøkken, I drømte om; måske er lejligheden helt perfekt, men desværre lidt for lille til eventuel familieforøgelse. Eller måske var drømmehuset lige som det skulle være, dengang I købte det, men jeres smag eller behov har ændret sig med årene. Den slags findes der heldigvis råd for – også uden at teltpælene skal rykkes op, og ejendomsmæglere og flyttemænd skal tilkaldes endnu engang. Der findes nemlig utallige muligheder for både om- og tilbygninger.

Næsten alt er muligt

Boligsidens inspirationsunivers giver indblik i nogle af alle de mange tanker og idéer, der ligger bag realiseringen af en lang række boligprojekter med hjælp fra dygtige arkitekter. Her er eksempler på tilbygninger til både villaer, stråtækte bondehuse og stuelejligheder; her er eksempler på øget lysindfald og hævede lofter, to lejligheder slået sammen til en – og en lille flig af kig til vand, der blev til en fantastisk havudsigt. Der er ikke meget, der ikke er muligt, og én ting er sikkert – dit valg af hus er aldrig endegyldigt, og er der noget ved det, der ikke er din kop te, er der med en god arkitekt i ryggen altid en løsning.

Samarbejde med Danske Boligarkitekter og Houzz

Vi samarbejder med to af stærke partnere ud i inspirerende boligløsninger. Danske Boligarkitekter har leveret en pallette af spændende om- og tilbygninger af danske hjem. Her kan du både se, hvilken arkitekt der har stået bag, og hvad projektet har kostet.

Houzz er leveringsdygtige i cases fra ind- og udland. Her kan du klikke rundt og lade dig inspirere af boligløsninger fra hele verden.

Klik her og bliv inspireret af de mange cases!

 

Kan du lide det, du læser? Få de vigtigste nyheder med vores nyhedsbrev, der udkommer to gange om måneden. Tilmeld dig i dag.