God råd når du vælger ejerskifteforsikring

Gammelt hus (Boligsiden.dk)
Skrevet af Anne-Mette Bache Jensen
GEM ARTIKEL    Information   23. maj 2016   ·   1 MIN

Hvordan vælger man den rigtige ejerskifteforsikring, og er det vigtigt at tegne hus- og ejerskifteforsikring i samme selskab? Læs med her.

Hvis du synes, det er svært at finde drømmeboligen, så bered dig på at få nogle grå hår, når du skal finde ud af, hvilken ejerskifteforsikring du skal tegne. Der er nemlig et utal at vælge imellem, de er svære at sammenligne, og der er kun få tommelfingerregler at gå efter.

En ejerskifteforsikring er god at have, og den giver en sikkerhed for både køber og sælger. Med en ejerskifteforsikring kan sælger fraskrive sig ansvaret for de fejl og mangler, der måtte dukke op efter overtagelsen af boligen, mens køber er sikker på, at de fejl og mangler, der ikke er omtalt i tilstands- eller elrapporten bliver dækket af forsikringen.

”Det er en god ide at tegne en ejerskifteforsikring, da den type skader, forsikringen dækker, ofte kan være rigtig dyre at udbedre”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Gode råd til valg af ejerskifteforsikring

Tv2 har samlet en række gode råd til valg af ejerskifteforsikring fra Ejerskiftehjælpen.dk.

Læs: 6 svar: Det skal du overveje, når du vælger ejerskifteforsikring

Her kan du blandt andet læse, om der er en sammenhæng mellem høj pris og god dækning på forsikringen, om du skal gå efter de dyreste eller billigste forsikringer, om dækning, typer af forsikring og ikke mindst, om det er nødvendigt at samle hus- og ejerskifteforsikring i samme selskab.

Kategorier

Information

 

Kan du lide det, du læser? Få de vigtigste nyheder med vores nyhedsbrev, der udkommer to gange om måneden. Tilmeld dig i dag.