Top 5: Andelsboliger på første klasse

Nat, Aften, Lejligheder, Byen, København, Efterår, Vinter (Foto: David Buchmann - Boligsiden.dk)
Skrevet af Anne-Mette Bache Jensen
GEM ARTIKEL    Boligtyper   24. oktober 2015   ·   2 MIN

Netop nu er kæmpestore luksuslejligheder til salg som andelsboliger i København. Her kan du for en investering på mellem fire og seks en halv millioner kroner bo i herskabelige omgivelser på nogle af de bedste adresser.

 

På top fem-listen over de dyreste andelsboliger, der er til salg netop nu, er den mindste 187 kvadratmeter. Det siger lidt om, hvilken størrelse boliger vi har med at gøre her. Den største er 270 kvadratmeter og ligger lige ved Trianglen på Østerbro. Med sin udbudspris på 6,5 millioner kroner er det også den dyreste.

De dyreste andelslejligheder er spredt ud over nogle af de mest centrale adresser i forskellige områder af København. Du kan fx næsten blive nabo til Amalienborg, bo på Gammel Kongevej tæt på Planetariet og altså i hjertet af Østerbro. Lejlighederne er flot istandsat og rummer flotte designerløsninger og lækre materialevalg i køkken, bad og gulve.

”Selvom andelsboligerne her p.t. er de dyrest udbudte i landet, holder de stadig en helt anden pris end ejerlejligheder i samme størrelse på samme adresse. Prisen er typisk det halve af, hvad den ville have været, hvis det havde været en ejerbolig. Men som altid når man køber andelsbolig, skal man være meget opmærksom på hele pakken – det vil sige boligafgift, den tekniske pris og foreningens økonomi, der kan få betydning for din økonomi som køber”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

 

Top 5 dyreste andelsboliger

 

  1. Rahbeks Allé 11, 2. th, 1749 Købehavn V 

Er du til runde former, må denne lejlighed i Carlsberg-siloen være en drøm af en bolig. Her er lutter runde værelser og lækre løsninger. Med 223 kvadratmeter i den spændende planløsning er der også godt med plads at boltre sig på. Udbudspris: 3.995.000 kr.

 

  1. Vester Voldgade 94, 2. th., 1552 København V 

Du kommer ikke til at mange plads i denne 191 kvadratmeter store andelslejlighed på Vesterbro. Med seks værelser, to køkkener, to badeværelse og et gæstetoilet er lejligheden oplagt som delelejlighed. Udbudspris: 3.995.000 kr.

 

  1. Gammel Kongevej 37 A, 1., 1610 København V 

197 kvadratmeter stor, nyrenoveret lejlighed på Frederiksberg tæt ved Planetariet og Sankt Jørgens Sø. Der er med 197 kvadratmeter plads til hele familien, der kan få glæde af denne lækre og lyse lejlighed. Udbudspris: 3.995.000 kr.

 

  1. Amaliegade 28, 1. th, 1256 København K 

I royale omgivelser med Amalienborg kun få bygninger væk ligger denne andelslejlighed på 187 kvadratmeter. Lejligheden er gennemgribende istandsat. Boligydelsen på 15.378 kroner er den højeste blandt boligerne på listen her. Udbudspris: 4.047.111 kr.

 

  1. Østerbrogade 78, 4. tv., 2100 København Ø

Midt på Østerbro finder du denne hele 270 kvadratmeter store andelsbolig. Der er otte værelser og et stort køkken-alrum og et flot udsigt fra 4. sal. Det er værd at bemærke, at boligydelsen her er lav, nemlig 5.889 kr. Udbudspris: 6.500.000 kr.

Kategorier

Boligtyper

 

Kan du lide det, du læser? Få de vigtigste nyheder med vores nyhedsbrev, der udkommer to gange om måneden. Tilmeld dig i dag.