Hiv ohøj og en hel flaske rom

Lejligheder, København, Nyhavn, Havn, Vand, Kanal, Sommer, Båd (Foto: Mette Hesser - Boligsiden.dk)
Skrevet af Anne-Mette Bache Jensen
GEM ARTIKEL    Boligtyper   1. juni 2015   ·   2 MIN

Splitte mine bramsejl, havgus, gummistøvler og skipperpiber! Og tilsæt så en god portion luksus og bekvemmelighed, så har du de husbåde, der er til salg på Boligsiden.dk.

Har du en søulk i maven, men er du ikke rigtigt til fiskerliv og de vilde vover, så er en husbåd måske det rigtige kompromis. Her kan du bo på en båd og være tæt på bølgeskvulp og havnelivet, mens det samtidig ikke behøver at blive vildere end det. Du får maritim charme for alle pengene og naturligvis garanteret havudsigt. De ombyggede husbåde er alle istandsatte luksusboliger, som man såmænd ikke behøver at være maritimt anlagt for at holde af.

Er du en sørøver i hjertet, men trives du i virkeligheden bedst som landkrabbe med fast grund under fødderne? Så kan du få villaer, der er bygget som husbåde. Så får du både villakvarter og havegræs i stedet for søgræs. Her er der absolut ingen risiko for søsyge.

Se de smukke husbåde nedenfor, og snyd ikke dig selv for de to villaer, der så gerne ville have været husbåde.

Flydende luksus

Refshalevej 141H, 1432 København K

Husbåden her rummer 200 kvadratmeter bolig, der er renoveret og istandsat fra top til tå. Du kommer ikke til at fortryde købet af denne skønhed, der er ombygget og vedligeholdt efter alle kunstens regler. Udbudspris: 5.900.000 kr.

Charmerende original

Krudtløbsvej 97, 1439 København K 

Båden her har 101 kvadratmeter bolig, og her finder du den helt rigtig skibsstemning. Tilbring de varme sommerdage på dækket, og stå ved roret og spejd ud over vandet. Når vejret viser tænder, kryber du under dæk og hygger dig i de lyse stuer med koøjer, ovenlys og sidevinduer. Udbudspris: 4.500.000 kr.

En ordentlig skude

Trangravsvej 1, 1436 København K

Synes du, husbådene bliver for små, kan du opgradere til færge. Dette eksemplar har 460 kvadratmeter flot istandsat bolig, så her får du plads til både børn, bibliotek og badutspring. Naturligvis er der et soldæk, hvor du kan nyde den kommende sommer. Udbudspris: 7.500.000 kr.

Villaen, der ville være en båd

Orevej 164, 4760 Vordingborg

Nogle gange vil man bare gerne være noget andet end det, man er. Og selvom man er en villa, kan man godt drømme om at være en båd. Villaen her gør, hvad den kan, med skibsplanker, soldæk, koøjer og hele molevitten. Og vandet er trods alt kun et par hundrede meter væk. Udbudspris: 1.750.000 kr.

Villa med båd i haven

Vandrestien 10, 9990 Skagen

Her er der tale om en villa, der sådan set er helt almindelig. Men så kunne den alligevel ikke dy sig for at få en båd installeret også. Så her får du båden ”Havfruen”, der både har bar og ølkælder. Placeret i Skagen på Danmarks top er du naturligvis tæt på havet. Udbudspris: 5.950.000 kr.

Interesseret i en husbåd? Læs mere hos Bolius om hvad du skal vide, før du køber en husbåd.

Husbådene er fundet på Boligsiden.dk den 28. maj 2015 og kan efterfølgende være blevet solgt.

Kategorier

Boligtyper