Her er vinderen af tegnekonkurrencen

Tegnekonkurrence 2014 (Boligsiden.dk)
Skrevet af Anne-Mette Bache Jensen
GEM ARTIKEL    Information   1. august 2014   ·   1 MIN

Mens du har ligget i hængekøjen, har flittige børn tegnet sig igennem Boligsiden.dk's tegnekonkurrence. Se vinderen her.

Tegn dit drømmehus – sådan lød konkurrencen, som Boligsiden.dk skød i gang i juni måned. Og imens du har brugt din sommer på skjoldet, har mange tegneglade og kreative børn været i gang ved papiret og har fremstillet tegninger af deres drømmehuse.

Her er alt fra huset med vinger på månen til huset med swimmingpool og hestestald. Her er farverige huse, fine karnapper, haver og terrasser med liggestole. Her er alt, hvad man kan ønske sig, hvis man helt selv kunne bestemme.

Boligside-redaktionen har trukket lod blandt de indsendte tegninger, og vinderen blev:

Andreas Sørensen, der er 8 år og bor i Fredericia.

Stort tillykke til Andreas, der kan se frem til at tage en medbragt forælder – eller ven – med i biografen med guf og sodavand.

Andreas har tegnet et flot gult hus med rød dør, men nok vigtigst af alt: En skøn swimmingpool, hvor man kan nyde de alt for varme dage, indtil man skal i biffen.

Tusind tak til alle jer, der har deltaget i konkurrencen.

Her er Andreas drømmehus

Vinder tegnekonkurrence 2014 (Boligsiden.dk)

Kategorier

Information

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Afstemning

Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646

Kan du lide det, du læser? Få de vigtigste nyheder med vores nyhedsbrev, der udkommer to gange om måneden. Tilmeld dig i dag.