Danmarks meste originale boliger

Bag Møllen 3, Greve. Home (Boligsiden.dk)
Skrevet af Anne-Mette Bache Jensen
GEM ARTIKEL    Bolighandel   27. august 2013   ·   2 MIN

Ikke alle vil bo i et parcelhus fra 70’erne. Der findes helt unikke boliger på Boligsiden.dk til helt særlige købere. Vil du fx bo et fyrtårn, en mølle, en borg eller en færge?

PRESSEMEDDELELSE

Er du ikke til klassisk villakvarter med typehuse og ligusterhæk? Hvis du hører til dem, der vil have noget helt specielt, er der en række boliger, der netop nu er udbudt til salg, og som på alle måder skiller sig ud.

”Mange huskøbere drømmer måske om noget et hus, der er lidt ud over det sædvanlige, og de skal vide, at det findes derude. Der er virkelig originale boliger, som alle rummer en historie. Det er fantastiske og unikke hjem, der må charme sig ind hos enhver med trang til det særegne”, siger Birgit Daetz, kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Bo i et fyrtårn: Solvej 20, 7120 Vejle Øst 

Denne smukke villa ligger i Vejle og er bygget omkring et fyrtårn. Fyrtårnets smukke tårn og runding er bibeholdt og giver dig en fabelagtig udsigt ud over Vejle Fjord. Resten af den 180 kvadratmeter store bolig er bygget ud fra fyrtårnet og er smukt moderniseret. Man mærker tydeligt, at bygherren, der var pensioneret officer fra handelsflåden, har sat sit præg på flere stuer, der matcher broen på et skib. Udbudspris: 5.495.000 kr.

Bo i en mølle: Bag Møllen 3, Kildebrønde, 2670 Greve

Kildebrøndes varetegn, møllen, er nu til salg. Den er indrettet, så du stadig har fornemmelsen af at være i en mølle med trævægge og fritlagte bjælker. På grund af møllens form, er værelserne spændende og vinklede og sætter gang i fantasien og den kreative indretning. Udbudspris: 2.995.000 kr.

 

Bo i en borg: Vesterlundvej 245, 8600 Silkeborg

Her er en fyrstelig fritidsbolig for dig med lidt ekstra på kistebunden. Borgen i Virklund ligger direkte til Thorsø og rummer alt, hvad den romantiske borgelsker kan ønske sig: Tårne, takkede mure, massive borgdøre i træ, pejseafdeling, sårlige tårnkamre og vinkælder med kobberklædte lofter, opmurede vinreoler og moderne fakler. Og så får du den smukkeste udsigt over søen fra balkonen på første sal. Udbudspris: 5.900.000 kr.

Bo i en færge: Langebrogade Kaj 570, 1411, København K

Er det ikke maritimt nok for dig at bo i et fyrtårn, kan du gå linen ud og vælge en husfærge i stedet. Dette eksemplar er bygget i 1959 og emmer af sørøverhistorier fra sin tid som spritfærge i det nordtyske. Færgen er gennemrestaureret og indrettet til bolig med 150 kvadratmeter fordelt på 4 plan. Færgen er fuldt funktionsdygtig og er klar til at sejle dig ud på nye eventyr. Udbudspris: 4.200.000 kr.

Kontaktperson:
Kommunikationsdirektør Birgit C. Daetz, Boligsiden A/S – mobil: 2121 0284.

 

Kan du lide det, du læser? Få de vigtigste nyheder med vores nyhedsbrev, der udkommer to gange om måneden. Tilmeld dig i dag.