Top 10: Luksus i dyre rækker

Skrevet af Anne-Mette Bache Jensen
GEM ARTIKEL    Bolighandel   20. maj 2013   ·   3 MIN

Rynker du på næsen af rækkehuse, fordi de bare ikke er fine nok? Gør klar til et holdningsskift, når du tjekker denne uges top 10 over de dyreste rækkehuse, der er til salg netop nu på Boligsiden.dk

Rækkehuse har pr. definition været mindre fine end villaer i kraft af de fælles vægge og den manglende mulighed for at spankulere hele vejen rundt om sit hjem på egen grund.

Men rækkehuse kommer i alle kalibre, og de dyreste er en overflod af luksus og god smag. Priserne starter ved knap 8 millioner kroner.

”De fleste rækkehuse ligger i prisklassen 1-2 millioner kroner. Så når husene på listen her starter ved 8 millioner, kan man som køber også forvente noget andet end et standard-rækkehus”, siger Birgit Daetz, kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk

På listen er der flere gengangere, men det er en unik mulighed for dig, der gerne vil have dine egne naboer med, når du flytter ind.

Historien om de dyre rækker starter i Rungsted Kyst tæt ved Karen Blixens historiske hjem, Rungstedlund.

10.

Arkitekttegnet luksus i historiske rammer

I Rungsted Kyst ligger arkitekttegnede klyngehuse tæt på skov, golfbane og ikke mindst Øresund. Et af dem er denne gennemmoderniserede bolig i flere plan med spændende lysindfald, balkon, brændeovn og – ja- indbygget espressomaskine i køkkenet. Dette er også listens største bolig med hele 228 kvadratmeter. Udbudspris: 7.800.000 kr.

Sophienbergvej 21, 2960 Rungsted Kyst

9.

Nybyggeri på trendy Islands Brygge

Havnevigen er et nyt boligområde, der er under opførelse på Islands Brygge. Her kan du få et nybygget rækkehus i gåafstand fra Rådhuspladsen med store, lyse rum og nybyggeriets muligheder for fx at vælge at få lavet et walk-in closet i forbindelse med forældresoveværelset. Udbudspris: 7.895.000 kr.

Havnevigen Strandhuse bolig 18, 2300 København S

8.

Stil og smag på Frederiksberg

På Frederiksberg ligger dette nyrenoverede og ikke mindst arkitekttegnede rækkehus i fire plan. Smuk, nyanlagt have, værelse med fransk altan, loft til kip og mange fine og smukke detaljer. Udbudspris: 7.995.000 kr.

Drosselvej 11, 2200 Frederiksberg

7.

Kompromisløs kvalitet i Risskov

Risskov i udkanten af Aarhus snupper syvendepladsen og det er også den eneste adresse på listen, der ikke er placeret på Sjælland. Her byder man på stram arkitektur og kompromisløs kvalitet i dét, der blev kåret til ”Årets boligbyggeri” i 2006. Et flot hus, der også her byder på indbygget espressomaskine og walk-in closet. Og så har du vandet næsten lige udenfor. Udbudspris: 8.374.000 kr.

Åkrogs Strandvej 49L, 8240 Risskov

6.

Nybyggeri på trendy Islands Brygge

Havnevigen snupper også listens sjetteplads med nybyggeri på bryggen. Udbudspris: 8.495.000 kr.

Havnevigen Strandhuse bolig 11, 2300 København S

5.

Råt og flot på Holmen

På Holmen i gåafstand fra Operaen ligger dette rækkehus med flotte bjælker og smukke, blotlagte mursten, der vil minde dig om, at du bor i et af Københavns historiske kvarterer i det, der var Holmens gamle bådværft. Råt og flot på samme tid. Udbudspris: 8.875.000 kr.

Bohlendachvej 36, 1437 København K

4.

Nybyggeri på trendy Islands Brygge

Fjerdepladsen går også til nybyggeriet på Islands Brygge. Den gode nyhed er, at der er rækkehuse dér til  både dig og din nabo. Udbudspris: 9.195.000 kr.

Havnevigen Strandhuse bolig 6, 2300 Købehavn S

3.

Hus på Holmen – båd medfølger

Det gamle bådværft på Holmen snupper også tredjepladsen. Endnu et smukt rækkehus i eksklusive materialer, med fritliggende spær og smukt lysindfald. Køber du boligen her, får du egen bådplads og sørme også den klassiske Coronet 17, som ligger der. Udbudspris: 9.400.000 kr.

Bohlendachvej 20, 1437 København K

2.

Nybyggeri på trendy Islands Brygge

Nu kender vi den. Flyt på Islands brygge og tag hele familien med. Denne bolig gør sig fortjent til andenpladsen på grund af udbudsprisen, der nærmer sig 10 millioner kroner. Udbudspris: 9.995.000 kr.

Havnevigen Strandhuse bolig 26, 2300 København S

1.

Engelsk rækkehus i Klampenborg  

Førstepladsen lægger sig i spidsen med adskillige længder. Men det er ikke uden grund af udbudsprisen har passeret de 12 millioner kroner. Du får nemlig hele 206 kvadratmeter i et af de ”engelske rækkehuse” i Klampenborg. Du har Dyrehaven, Bellevue og Kristiansholms Slotspark inden for rækkevidde, og du får et hus, der er renoveret fra kælder til kvist i 2005. Udbudspris: 12.500.000 kr.

Dyrehavevej 35, 2930 Klampenborg

 

Kan du lide det, du læser? Få de vigtigste nyheder med vores nyhedsbrev, der udkommer to gange om måneden. Tilmeld dig i dag.