På boligsiden.dk får du det fulde overblik over alle forhold ved køb og salg af bolig

Boligsidens Rådgivningsunivers (Foto- David Buchmann - boligsiden.dk)
Skrevet af Boligsidens presseafdeling
GEM ARTIKEL    Uncategorized   15. august 2012   ·   2 MIN

Har du styr på hvilke rapporter, du skal have lavet før dit boligsalg? Hvordan gør du boligen klar til et salg? Og er du boligkøber, kan du få brug for rådgivning om en ejendoms tilstand, hvilke dokumenter du skal have fra sælger og meget mere. Både sælger og køber får alle nødvendige informationer i Boligsidens Rådgivnings-univers.

Uanset om du skal købe eller sælge bolig, behøver du kun kigge ét sted. Boligsiden.dk har samlet alle nødvendige informationer i forbindelse med bolighandel i et nyt univers. Du finder det øverst på forsiden, når du klikker dig ind på boligsiden.dk under fanen Rådgivning.

Hvis du er ’ny’ på boligmarkedet og skal købe din første ejerbolig, har du sikkert mange spørgsmål til, hvordan det hele foregår. I hvert fald melder spørgsmålene sig undervejs, som du kommer igennem processen med at købe din nye bolig. Så dukker begreber som tilstandsrapport og ejerskifteforsikring op blandt mange andre nye ord. Og hvad med finansieringen? Hvad er renteloft og F1-lån?

Nemt og overskueligt med tjeklister

”Under rådgivning vælger man enten boligkøb eller boligsalg, og herefter er processen delt op i tre bidder; før, under og efter salg – eller køb. Disse er yderligere opdelt i en række underpunkter, så man nemt kan vælge det emne, der er mest aktuelt”, fortæller Birgit Daetz, kommunikationsdirektør hos boligsiden.dk.

Rådgivnings-universet er nemt og overskueligt at bruge, og da det for køber ofte mest handler om at få styr på begreberne, er der god indføring og forklaringer af de ord, som man støder på i ejendomsmæglerens materiale. For sælger gælder det nok så meget om at holde styr på alle de rapporter og dokumenter, som man skal udarbejde og finde frem fra gemmerne; i den henseende er der en liste med flere end 15 punkter, som man kan lade sig inspirere af.

Alt det nye er med

”Vi har søgt at gøre Rådgivnings-universet så overskueligt som muligt, samtidig med at det giver svar på stort set alle tænkelige spørgsmål”, siger Birgit Daetz og slutter:

Rådgivnings-universet samler de fleste begreber og forhold, som er nødvendige at kende til i en ejendomshandel. Og selv om man har prøvet at handle bolig før, kan det være mange år siden, og så er der helt sikkert ændret en masse regler og love på markedet. Så alle parter i en bolighandel får nyttig information i Rådgivnings-universet.”

Kategorier

Uncategorized

Emner

 

Kan du lide det, du læser? Få de vigtigste nyheder med vores nyhedsbrev, der udkommer to gange om måneden. Tilmeld dig i dag.