Prisnedslag på luksusvilla på Østerbro svarer til købet af fem andre huse i bydelen

Villakvarter / Huse / Forstad (Foto: David Buchmann - Boligsiden.dk)
Skrevet af Boligsidens presseafdeling
GEM ARTIKEL    Bolighandel   30. november 2011   ·   1 MIN

Sælger af en af landets mest fashionable villaer har slået 20 mio. kr. af prisen, og for samme beløb kan man få fem andre villaer i samme område. Det viser tal fra boligsiden.dk

Prisen på landets fjerde dyreste hus til salg er nu banket ned med hele 29 pct., siden huset først blev sat til salg for 9½ måneder siden. Den seneste reduktion af udbudsprisen kom for godt tre uger siden, hvor sælger slog 11½ mio. kr. af prisen, så den nu er præcis 20 mio. kr. lavere end for trekvart år siden. Tallene kommer fra landets mest besøgte boligportal, boligsiden.dk.

”For det samme beløb, som luksushuset på Østerbro er sat ned med, kan man i stedet købe fem andre villaer på Østerbro; det billigste af disse ligger på Lyngbyvej og koster knap 2,8 mio. kr., mens det dyreste af husene koster 4,9 mio. kr. – altså mere almindelige villaer til den mere almindelige dansker”, fortæller Boligsidens kommunikationsdirektør Birgit Daetz.

Sat ned til ’kun’ 48 mio. Kr.
Luksusvillaen ligger på Strandpromenaden 33, Østerbro i København og er på intet mindre end 1.100 kvadratmeter. Selv om den er reduceret med samlet 20 mio. kr. i pris, skal man stadig dybt i lommerne for at betale de 48 mio. kr., som sælger nu forventer at få for den.

Se luksushuset her.

Man kan også vende billedet og se på, hvad man får for de 48 mio. kr., som sælger har udbudt sit palæ til; i så fald kan man få 10 andre villaer på Østerbro.

Der er for tiden 31 villaer og rækkehuse til salg på Østerbro i København. Det dyreste altså til 48 mio. kr. Landets dyrest udbudte hus er en villa i Lyngby-Taarbæk til en udbudspris på 77,9 mio. kr.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Mest læste

Top 10: På disse veje sælger husene sig selv
12. september 2020   ·   2 MIN
Rekordregn: Her er markedets vildeste boliger
1. september 2020   ·   2 MIN
Vil corona påvirke vores valg af realkreditlån?
21. september 2020   ·   3 MIN

Afstemning

Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646