Her bor danskerne med mest friværdi

Lejligheder (Foto - David Buchmann)
Skrevet af Boligsidens presseafdeling
GEM ARTIKEL    Bolighandel   3. november 2011   ·   1 MIN

De seneste års prøvelser for det danske boligmarked har sat sit præg på friværdierne. De helt store friværdier er især samlet i og omkring hovedstaden. Det skriver TV2 Finans i dag. I figuren herunder, kan du se, hvor mange milliarder, der er gemt i friværdier i dit lokalområde. Boligsiden bringer her et udpluk af artiklen.

Friværdierne i danskernes boliger er faldet enormt i løbet af de seneste år. Trods det er friværdierne stadig ekstremt skævt fordelt, når man kigger på, hvor i landet, de største friværdier er gemt.

Hovedstadsområdet alene repræsenterer 545 milliarder kroner eller godt 50 procent af den samlede formue på 1.076 milliarder kroner. Nordsjælland er topscorer med en friværdiformue på 192 milliarder kroner.

Og faktisk undervurderer beregningen københavnernes friværdier, da fritidshuse tælles med i den landsdel, hvor de geografisk er placeret, og ikke hvor deres ejere har deres helårsbolig.

Her bor danskerne med mest friværdi - TV 2 Finans

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Afstemning

Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646

Kan du lide det, du læser? Få de vigtigste nyheder med vores nyhedsbrev, der udkommer to gange om måneden. Tilmeld dig i dag.