Boligsøgningen fortsætter på din iPad

Ny mobil boligsøgning
Skrevet af Henrik Nielsen
GEM ARTIKEL    Bolighandel   6. december 2010   ·   2 MIN

I denne uge kom iPad til Danmark, og selvfølgelig kan iPad-ejere allerede lede efter bolig på den trendy gadget. Boligsiden.dk er nemlig med på bølgen, og brugerne kan derfor allerede søge efter bolig på iPad.

Julen står for døren, og i år kommer der i udpræget grad flade pakker under træet. I dag kom iPad nemlig endelig til Danmark, og det er oplagt for rigtig mange danskere at skrive den flade computer på ønskesedlen.

De steder, hvor iPad’en ryger under juletræet, får den glade modtager af gaven ikke bare de seneste års mest trendy gadget – der venter nemlig en ekstra – gratis – gave oven i hatten. Boligsiden.dk kan nemlig allerede fra i dag fås til iPad.

Bedre visuel oplevelse
”Vi har for længst skræddersyet vores applikation til iPad, så den har virket i lang tid. Derfor har ventetiden været lige så lang for os som for alle andre danskere. Men nu er den her, og med Boligsiden på sin iPad får man endnu bedre overblik over boligmarkedet”, fortæller Boligsidens direktør Søren Lægaard.

Fordelene med Boligsidens applikation til iPad er det meget større kort, der giver en meget bedre visuel oplevelse af boligernes placering.

Desuden kan man se ’resultatlisten’ med de boliger til salg, der er tættest på, hvor man er. De nærmeste boliger står naturligvis øverst på ’resultatlisten’.

Man kan endvidere se boliger, hvor der er åbent hus i de kommende 31 dage.

11 % bruger allerede iPad
Siden august 2010 har boligsiden.dk stillet en service til rådighed til iPhone, iPod Touch og iPad, hvor man kan søge efter bolig, se billeder af boligerne, forslag til finansiering og alt det, som ejendomsmæglerne tilbyder i deres annoncer på boligsiden.dk

”Selv om iPad altså først nu kommer officielt til Danmark, har brugerne allerede taget rigtig godt imod løsningen. Ikke mindst løsningen til iPad. Flere end 11 pct. af brugerne, der søger bolig på de forskellige platforme, benytter nemlig allerede i dag en iPad. Vi forventer, at det er et tal, der kommer til at stige markant i fremtiden, nu hvor iPad også kan købes i Danmark”, slutter Søren Lægaard.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Afstemning

Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646

Kan du lide det, du læser? Få de vigtigste nyheder med vores nyhedsbrev, der udkommer to gange om måneden. Tilmeld dig i dag.