Boligmarkedet lige nu

natur-b048-bcd
Skrevet af Henrik Nielsen
GEM ARTIKEL    Bolighandel   27. februar 2009   ·   1 MIN

Det skriver pressen om boligmarkedet i uge 9


Nyt liv i boligmarkedet
Boligkøberne har fået øjnene op for, at tiden er til billige køb, så der er kommet mere liv på ejendomsmæglernes jagtmarker.
Vi måler blandt andet på antal bestilte salgsopstillinger, antal fremvisninger, antal afgivne bud, og hvore mange der vil kontaktes af mægleren. Og de sidste to måneder ser på alle områder bedre ud, lyder det fra EDC.
Jydske Vestkysten, sektion 3, side 4 (27. feb. 2009)

Huspriser ned i hele landet
Hussælgere over hele landet sætter udbudspriserne ned. Forrest ligger Frederiksvæk-Hundested , hvor husene i gennemsnit har fået barberet 11 procent af udbudsprisen. Faldet ses i samtlige landets 98 kommuner.
24 timer, sektion 1, side 24 (25. feb. 2009)

Her opgiver folk at sælge huset
Skønt Danmark bugner af salgsmodne huse, er der markant færre huse til salg end for et år siden i Beder, Nivå og Smørum. Her er antallet af boliger til salg på et år faldet med henholdsvis 42, 40 og 38 pct. Faktisk er antallet af huse til salg i postnummer Beder på et år faldet mere end antallet af solgte huse i Århus-forstaden. Januar 2008 var der 85 boliger med til salg skilte i byen. Nu er tallet nede på 49.
Epn.dk (Erhverv På Nettet), 25. feb. 2009

Mandag er boligkiggedag
Ejendomsmæglerne har flest fremvisninger i hverdagene, viser en ny analyse fra ejendomsmæglerkæden Home. Ifølge analysen har ejendomsmæglerne næsten tre gange så mange fremvisninger om mandagen som om søndagen, mens kun ganske få besøger en bolig, de er interesseret i, om lørdagen.
Politiken, Lørdagsliv, side 33, 21. feb. 2009