Deltag i æggejagten og vind lækker chokolade

KONKURRENCEN ER SLUT, OG VINDERNE ER TRUKKET. SE, OM DU HAR VUNDET LÆNGERE NEDE PÅ SIDEN.

Efter en lang og mørk vinter er vi på Boligsiden.dk ekstatiske over, at det er forår, april og påske. Derfor er vi også helt æggede i låget over, at påskeharen har været på besøg og gemt fem påskeæg forskellige steder på Boligsiden.dk.

Æggene du skal finde

Du har fundet 0 ud af 5 æg.
(æggene bliver grå, når du har fundet dem)
Find det første æg her »

Hvis du kan finde alle fem æg, har du mulighed for at deltage i vores påskekonkurrence, hvor du kan blive en af de 20 heldige vindere, der hver får tilsendt en æske lækre chokoladepåskeæg fra Summerbird til en værdi af 425 kroner.

Når du har fundet alle fem æg, vil du herunder kunne tilmelde dig lodtrækningen, men først når du har afsluttet æggejagten! For at komme igang kan du trykke på æggene ovenover og få et lille hint til, hvor de er gemt.


Tilmeld dig konkurrencen og vind chokolade

Du kan først tilmelde dig konkurrencen, når du har fundet alle fem påskeæg. Tryk på æggene ovenover for at få hints til, hvor de er gemt. Bliver du udtrukket som vinder, vinder du chokoladeæsken på billedet herunder.  Du skal finde alle 5 æg for at kunne deltage


  Påskeartikler

  I en række artikler har vi taget påsketemperaturen på boligmarkedet. God læselyst!

  Sommerhuse styrer påsken – huse og lejligheder går i feriemode

  Af Simon Møbjerg Sørensen

  Landets ejendomsmæglere har mere end almindeligt travlt i påsken – i hvert fald dem der viser sommerhuse frem. Aktiviteten omkring både huse og ejerlejligheder er til gengæld lav i påskeugen.

  Køberne trækker stikket i ferien: Boligsalget går i stå i påsken

  Af Simon Møbjerg Sørensen

  Der bliver brugt meget lidt krudt på bolighandler i påsken. Til gengæld er aktiviteten stor lige før højtiden, viser en ny opgørelse fra Boligsiden.dk.

  3 ud af 10 potentielle boligkøbere skal til åbent hus i påsken

  Af Simon Møbjerg Sørensen

  2019-udgaven af påsken står for døren, og for mange bliver der ikke kun tid til påskeæg, påskeøl og påskesnaps. I en ny afstemning på Boligsiden.dk svarer 3 ud af 10 boligsøgende, at de skal se på bolig.

  Mæglerne sætter flest sommerhuse til salg før påskedagene

  Af Jakob Binderup

  Mange danskere bruger påsken på at dagdrømme om tilværelsen sommerhusejere. Det udnytter mæglerne hvert år til at opruste varesortimentet før helligdagene, viser tal fra Boligsiden.dk.


  Vindere

  Daniel Greibe

  Inga Bjerre

  Monica Halfon

  Hanne Tholstrup

  Camilla Jensen

  Kasper Hedensted

  Annette Borch Jensen

  Freddy Eriksen

  Jens Gammelgaard Hansen

  Peter Erik Olsen

  Tina Paaske

  Claus Lyngbakke

  Lene Vad Pedersen

  Jette Hansen

  Nikolaj Henriksen

  Niels Clausen

  Charlotte Bredbjerg

  Helle Erbs

  Liselotte Wagner

  Kristian Kjeldsen

  Alle vindere har fået direkte besked.


  Konkurrencebetingelser

  Udbyder af konkurrencen er:

  Boligsiden
  Kronprinsensgade 6, 2
  1114 København
  Danmark

  Sådan deltager du
  Kun personer over 18 år, der er bosat i Danmark, kan deltage i konkurrencen. Hver person kan kun deltage i konkurrence én gang. Ved mistanke om snyd har Boligsiden ret til at tjekke op på og udelukke deltagere. Ansatte hos Boligsiden må ikke deltage i konkurrencen.

  For at deltage i konkurrencen skal du finde de fem påskeæg, der er gemt rundt omkring på Boligsiden.dk. Først når du har fundet alle fem æg, får du adgang til at tilmelde dig lodtrækningen.

  Udtrækning af vindere
  Den 23. april trækkes der lod blandt alle, der har fundet de fem æg, og som har udfyldt tilmeldingsformularen med navn og emailadresse. Der udtrækkes i alt 20 vindere.

  Hvis du bliver én af de heldige vindere, sender vi dig en email. Den email skal du besvare inden mandag den 29. april klokken 8.00 for at få præmien. Heri skriver du dit navn, adresse, postnummer og by, så vi ved, hvor vi skal sende præmien hen.

  Præmier
  Hver vinder får en æske chokolade fra Summerbird til en værdi af 425 kroner. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Boligsiden påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar m.m.

  Permission og brug af persondata
  Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og emailadresse. Boligsiden vil på intet tidspunkt sælge eller videregive disse informationer til tredje part. Alle personlige data, som overdrages ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold.

  Ved deltagelse i konkurrencen spørger vi, om du vil modtage Boligsidens nyhedsbrev. Hvis ikke du vil det, bliver dine persondata naturligvis slettet, når konkurrencen er slut. Hvis du siger ja tak, gemmer vi dem, så vi kan sende dig nyhedsbrevet. De oplysninger, som afgives i forbindelse med konkurrencen, vil ikke blive brugt i andre sammenhænge end de nævnte.

  Vi annoncerer for denne konkurrence på Facebook, men den er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller associeret med Facebook. Ved afgivelse af tilladelser og informationer gives disse ikke til Facebook.

  Boligsiden.dk er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl.

  Hvis du har spørgsmål til konkurrencen, så kontakt os på post@boligsiden.dk.