Nyt design giver dig bedre indblik i den enkelte bolig

Udstillingsvinduet her på Boligsiden er blevet frisket op. Vi har nemlig fået nyt design, så siden nu ser anderledes ud, når du klikker dig ind på visningen af den enkelte bolig.

Sidens nye look er skabt på baggrund af feedback fra vores brugere, og der er ikke kun tale om en visuel forandring. Med det nye design følger en række forbedringer af siden samt nye værktøjer, der skal gøre din boligsøgning lettere, og ikke mindst gøre dig meget klogere på den bolig, du kigger på.

Undersøg boligen hjemme bag skærmen

Kort fortalt handler ændringerne i høj grad om, at du fremover kan undersøge endnu flere forhold omkring den bolig, som du er interesseret i. Og det kan du gøre i sofaen bag computerskærmen, så du er opdateret og forberedt på, hvad du skal spørge ind til ved en eventuel senere fremvisning.

For eksempel er det nu muligt at se solens bane, når du klikker dig ind på kortet for at se placeringen af den enkelte bolig. Dermed kan du let tjekke, hvor solen står op og går ned igen, og dermed hvor terrassen skal placeres.

Ligeledes kan du se, i hvor høj grad ejendommen vil være udsat for oversvømmelse ved bestemte nedbørsmængder. Eller om der er mistanke om jordforurening på stedet.

Bliv klogere på lokalområdet

Det er dog ikke kun den enkelte bolig, som du finder flere oplysninger om i det nye design. Du kan også få et hurtigt overblik over, hvor de nærmeste indkøbsmuligheder, dagtilbud og offentlig transportmuligheder findes i nærheden af boligen.

For at klæde dig bedst muligt på til købet af din eventuelle drømmebolig, præsenterer vi også et let tilgængeligt overblik over statistik og tal som salgspriser og liggetider i området.

Under punktet ’Priser og statistik’ finder du for eksempel en liste over de senest solgte boliger i området samt hvilken pris, de er solgt til. På samme måde kan du tjekke liggetider og den lokale områdestatistik, så du er forberedt til din forhandling med sælger.

Kort listet op indebærer det nye design, at du udover de hidtidige tilgængelige værktøjer nu også får mulighed for følgende:

  • Overblik over solens bane og nedbør på kort
  • Et samlet område, hvor du finder informationer om boligens tidslinje, senest solgte boliger i området, salgspriser med mere.
  • Muligheden for at integrere alle oplysninger om seneste solgte og lignende informationer på et kort, så du har fuldt overblik.
  • Alle boligens BBR-oplysninger samlet på ét sted.

Vi vil meget gerne høre fra dig

Som det er med alt nyt, kan det ved første øjekast måske være svært at få overblik over det nye design. Derfor har vi lavet denne guide, hvor de enkelte features på siden præsenteres.

Samtidig vil vi meget gerne høre såvel ris som ros fra dig, hvis du har kommentarer eller oplevelser fra din brug af siden, som du vil dele med os. Du er velkommen til at kontakte os på: