Nu kan vi præsentere vores nye design

Boligsidens design har fået en tiltrængt makeover. Designet er det første, du støder på, når du går på Boligsiden, og ændringer kan bringe sindene i kog.

”Vi ved, at nyt design kan dele vandene. Mange synes, det er en tiltrængt opdatering og er glade for den nye, enkle tilgang til boligsøgning, men vi ved også, at det kan være svært for nogle at vænne sig til det nye. Alle de funktioner, der var i det gamle design, er der stadig, men nogle funktioner har fået ny placering. Det skal man selvfølgelig lige vænne sig til,” siger Anders Lund, der er UX Lead hos Boligsiden.

Er du som 80 procent andre?

Op imod 80-90 procent af Boligsidens brugere anvender de samme funktioner og filtre, når de søger. Derfor har vi valgt at sætte fokus på netop disse funktioner for at gøre søgeoplevelsen nem og enkel.

Der er færre parametre, du skal tage stilling til, når du starter din søgning, og når du har fået din resultatliste, kan du nemt sortere og justere din søgning. På resultatlisten er den største forandring, at du nu justerer søgningen i toppen af listen i stedet for ude i venstre side.

”Vi kan se i statistikken, at op mod 80-90 procent af brugerne anvender de samme sorteringsmuligheder, og det nye design tager højde for den måde, det store flertal bruger Boligsiden på. Samtidig har du stadig præcis samme muligheder for at sortere og justere, som du altid har haft, så hører du til dem, der søger på en anden måde, kan du stadig det,” siger Anders Lund.

Mangler du noget i din boligsøgning?

Her er et overblik over ændringerne på forsiden

Funktionaliteten er den samme, men mange dele har fået nye pladser

Vi viser stadig det totale antal boliger på markedet

Gemte søgninger ser nu sådan her ud

Hvad synes du om det nye design?

Din mening betyder meget for os. Derfor er du meget velkommen til at fortælle os, hvad du synes om det nye design. Udfyld formularen nedenunder og giv din mening til kende.