Mjav dig videre til dit næste hjem

Fik du hårbollen galt i halsen, da du så Boligsidens nye huskat på forsiden? Den er flyttet ind, fordi den savner havudsigt, plads til et kradsetræ og en forgyldt kattelem. Katten er symbolet på dig, din moster og grandfætter. I har alle noget, der minder jer om, at det måske er tid til at rykke videre til et nyt hjem. Heldigvis er Boligsiden med jer #herfinderduhjem.

Vores nye huskat er gået på jagt efter sit næste hjem. For den er træt.

Træt af at rulle gardinet fra i lejligheden på tredje sal og glo direkte ind i en mur, når dens højeste ønske er udsigten til havet og et uendeligt antal fiskemåltider. Træt af det lavloftede hus, når dens største drøm er et seks meter højt kradsetræ.

Du kender det helt sikkert også. Du er egentlig glad, men indimellem kommer du alligevel i de situationer, der siger dig, at det nok ville være en god ide at rykke til et nyt hjem.

Du vil bare gerne gå nøgen rundt i privaten, men det sømmer sig jo ikke rigtig i din lave stuelejlighed, hvor alle kan glo lige ind. Og så drømmer du så meget om en kælder, der ikke lugter af mug, som du kan bygge om til walkdowncloset med plads til både sko og skjorter.

Men egentlig er lige netop det med at finde et nyt hjem ikke et problem. For hjem har vi masser af på Boligsiden.

Hov, nu kom vi måske lidt for langt væk fra katten. Pointen er, at du er den. At det er dig, der er der som en mis med det bud, der skal sikre dig den bolig, der bare SKAL være dit næste hjem. At du er parat til at prutte prisen ned, så den passer din pengekat. At du står klar med poten fremme for at ryste næver på en god og veloverstået handel.

Mjav dig videre til dit næste hjem på Boligsiden #herfinderduhjem.

Boliger med havudsigt

Til dig, der ligesom katten vil have en udsigt fra vindueskarmen, der er lige så skøn som et skagensmaleri. Mjav.

Resultatliste

Boliger med mere plads

Til dig, der bare er SÅ træt af, at du aldrig kan få plads til det bordtennisbord, så du selv kan lave den gif, hvor din kat ryster hovedet i takt med, at den lille bold skifter banehalvdel. Mjav.

Resultatliste

Liebhaverboliger

Når katten vil have en forgyldt kattelem, skal din fordør drønme også være noget særligt. Følg dine og kattens liebhaverdrømme. Mjav.

Resultatliste

Søg din egen nye bolig frem

Har din kat en foretrukken beliggenhed? Så start din søgning der, hvor den vil bo. Så kan du altid senere sortere boligerne efter alt det, katten også vil have. Mjav.

Søgefelt