Log ind på Min boligside

Login på Boligsiden og lav en huskeliste. Foto: Boligsiden

Boligsøgning skal være nemt og overskueligt. Derfor kan du skræddersy din søgning på Boligsiden.

Når du har oprettet en profil på Boligsiden og logger ind, slipper du for at starte søgningen forfra hver gang, og du kan blandt andet:

  • Se din huskeliste over boliger.
  • Tilføje noter til dine boliger for bedre at huske dem – fx ”Den med det fede køkken”, ”Den med det flotte gulv” osv.
  • Slå push-beskeder til i appen, hvis du vil vide, når der sker noget nyt i det område, som er interessant for dig.
  • Aktivere overvågning i din huskeliste for at få besked om prisændringer, åbent hus, eller hvis boligen bliver solgt.

Hvis du kigger på mange forskellige boliger, så kan det være svært at huske den eller dem, som skiller sig ud fra mængden.

For at gøre det nemmere for dig at finde særligt interessante boliger igen, har du mulighed for at sætte boligerne på en huskeliste. Så ligger de altid samlet på én liste, selvom du måske har fundet dem i flere forskellige søgninger.

Når du opretter dig som bruger på boligsiden kan du se dine lister og egne boliger på tværs af dine enheder. I appen vil du også få push beskeder hvis du ønsker det når der noget nyt i dit område. Du kan selv tegne det område du vil holde øje med.

Sådan gør du

  1. Sørg for, at du er logget ind. Du kan gøre det her til venstre. Hvis du ikke har oprettet dig sig som bruger, kan du gøre det her: Opret dig som bruger.
  2. Når du har fundet en bolig, du vil sætte på huskeliste, klikker du på den lille firkant ud for “Husk + skriv note”, så der kommer til være et rødt flueben (se eksempler nedenfor) – det kan du gøre på enten resultatsiden, præsentationssiden eller på kortet.
  3. Du kan nu se boligen på din huskeliste.

Du kan altid fjerne en bolig igen fra huskelisten ved at fjerne det røde flueben. Udover at sætte en bolig på huskelisten, kan du også tilføje en note til boligen. Her kan du fx notere, om boligen har et godt køkken, eller om badeværelset bør skiftes. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan bruge notefeltet til.

Du kan også aktivere overvågning på din huskeliste. På den måde vil du få en e-mail, hvis der sker prisændringer, holdes åbent hus, eller hvis boligen bliver solgt.

Nedenfor kan du se, hvordan du tilføjer dine steder. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os på post@boligsiden.dk.

 

Udgivet: 20. august 2021
Opdateret: 21. september 2021

Læs også

Tilmeld dig vores nyhedsbrev