Realmæglerne

Realmæglerne er en kæde af ejendomsmæglere, der har 99 selvstændige butikker. Alle butikkerne har navnet Realmæglerne, og de ligger placeret rundt i hele landet.

Størstedelen af de ejendomsmæglere, som er ansat hos Realmæglerne, beskæftiger sig med salg af private huse, ejerlejligheder og sommerhuse. Men Realmæglerne har også en række erhvervsmæglere, som står for salg af erhvervsejendomme.

Foruden de mange lokale afdelinger af Realmæglerne har kæden også sit hovedkontor, som ligger i Albertslund. Her sidder blandt andet den administrerende direktør for Realmæglerne, som er Preben Merrild Angelo.

Derudover er det også på Realmæglernes hovedkontor, at de mere centrale opgaver løses, imens de enkelte ejendomsmæglere lokalt koncentrerer sig om hvert enkelt boligsalg.

Overvejer du at sælge din bolig, og vil du gerne finde frem til den afdeling af Realmæglerne, der ligger tættest på dig, kan du finde den i den samlede liste over Realmægler-butikker herunder.

Er du boligkøber, er der desuden flere ejendomsmæglere i Realmægler-kæden, der kan hjælpe dig med køberrådgivning, så du kan blive vejledt og guidet igennem din købeproces.

Begyndelsen til Realmæglerne var E-info

Realmæglerne blev grundlagt i 1988. Forud for selve etableringen af Realmæglerne blev det såkaldte E-info skabt i 1985 som en EDB-kæde. Tanken var, at en gruppe af ejendomsmæglere i dette E-info i samarbejde med BRFkredit skulle lave EDB-løsninger rettet mod ejendomsmarkedet.

I 1987 besluttede Kreditforeningen Danmark, Nykredit og BRFkredit at danne Realdata som en pendant til E-info. Det førte til, at visse medlemmer af E-info skabte Realgruppen med henblik på at gå over til Realdata.

BRFkredit var positive over for et samarbejde, og på en stiftende generalforsamling i 1988 blev Realgruppen stiftet med deltagelse af 30 ejendomsmæglere.

I 1989 blev Realgruppen A/S skabt, og herefter var formålet at udvikle sig som en kæde af selvstændige mæglere. Og sådan fortsatte det i en årrække, indtil et flertal af medlemmerne i 1999 besluttede at skifte navn til Realmæglerne, som ejendomsmæglerkæden fortsat hedder i dag.

For langt de fleste vil det være mødet med den lokale repræsentant fra Realmæglerne, der er interessant. Men er du interesseret i de øvrige forhold om Realmægler-kæden, får du her et par supplerende oplysninger:

  • De fleste ejendomsmæglere under Realmæglerne er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.
  • Realmæglerne ejer desuden aktier i Boligsiden
  • Realmæglernes administrerende direktør Preben Merrild Angelo sidder i Boligsidens bestyrelse.