John Frandsen

Bag navnet John Frandsen gemmer der sig ikke kun en ejendomsmægler, men en hel kæde af ejendomsmæglerforretninger. John Frandsen er selvfølgelig manden, der har startet det hele. Det skete i 1995 i lokaler i Randers, hvor John Frandsen dengang var den eneste medarbejder.

Siden har ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen udviklet sig, og i dag står kæden for 41 afdelinger af forskellig art. De er alle placeret i Jylland, og til sammen beskæftiger John Frandsen cirka 130 medarbejdere.

Den originale beliggenhed på Mariagervej i Randers, hvor John Frandsen startede firmaet, er stadig i brug. Her ligger hovedkontoret i dag. Men som før nævnt er firmaet udvidet med flere afdelinger.

Størstedelen koncentrerer sig om salg af private huse, lejligheder og sommerhuse, og det sker i de 32 boligafdelinger, som John Frandsen i dag har.

Derudover er der flere af ejendomsmæglerne hos John Frandsen, som har fokus på salg til erhvervsdrivende, og det sker i de fem erhvervsafdelinger. Dertil kommer, at John Frandsen også har to landbrugsafdelinger, hvor der sælges landbrugsejendomme.

Hvis du overvejer at sælge din bolig, og du gerne vil have en af ejendomsmæglerne fra John Frandsen til at besøge dig for at vurdere din bolig og tale om, hvilke muligheder du har, kan du finde den John Frandsen-butik, der ligger tættest på dig i listen herunder.

Samtidig er flere af medarbejderne hos John Frandsen certificeret som køberrådgiver, og kan dermed vejlede og guide boligkøberne igennem deres proces.

Som privatperson vil det være mødet med den enkelte ejendomsmægler fra John Frandsen, der får betydning for dig. Men er du interesseret i de øvrige forhold om John Frandsen-firmaet, får du her et par supplerende oplysninger:

  • Det er fortsat John Frandsen selv, der står i front for virksomheden som direktør.
  • Det er de enkelte ejendomsmæglere, der ejer og driver firmaet John Frandsen.
  • Både virksomheden og de ansatte hos John Frandsen er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.
  • Firmaet John Frandsen er tilknyttet DSEmæglere, som er sammenslutningen Danske Selvstændige Ejendomsmæglere.